JÍDELNÍČEK‎ > ‎

TÝDENNÍ MENU

JÍDELNÍ LÍSTEK

19. 2. – 23. 2.

Pondělí

Hovězí vývar s nudlemi

 

120 g  Vepřový debrecínský guláš, houskový knedlík

120 g  Kuřecí kari směs s ananasem, rýže

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý

Špenátová s krutóny

 

150 g   Jitrnicový prejt, šťouchané brambory, zelí

120 g  Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Středa

Kapustová s paprikou

 

200 g  Kuře po zbojnicku, těstoviny

120 g  Smažené sýrové ražniči, brambor, tatarka

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek

Kulajda

 

120 g  Štěpánská hovězí pečeně, houskový knedlík

300 g  Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek

Hovězí vývar se šunkovým svítkem

 

120 g  Pastýřská pochoutka, bramborové placky (vepřová směs s játry)

300 g  Francouzské brambory, zelný salát

----------------------------------------------------------------------------------------------------------                                   

 

www.zlata-studna.cz , tel. 469314638, miksova.rana@seznam.cz

VÁHA MASA JE UVEDENA V SYROVÉM STAVU.