JÍDELNÍČEK‎ > ‎

TÝDENNÍ MENU

JÍDELNÍ LÍSTEK

16. 3. – 20. 3. 2020

Pondělí

Drůbeží vývar s masem a nudlemi

 

150 g  Bitky po kozácku, brambor, tatarka

120 g  Pikantní vepřová směs s fazolkami, rýže

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý

Kulajda s houbami

 

120 g  Hovězí guláš, houskový knedlík

120 g  Hrachová kaše, opečená klobása, okurka

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Středa

Hovězí vývar s vaječným svítkem

 

120 g  Pečená plec na česneku, špekový knedlík, sladké zelí

300 g  Francouzské brambory, zelný salát

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek

Zelná s klobásou

 

120 g  Hovězí pečeně na česneku, houskový knedlík

300 g  Bramborové šišky s mákem a cukrem

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek

Žampiónová krémová

 

120 g  Slovenská pochoutka, bramborové placky

120 g  Plíčky na smetaně, houskový knedlík

----------------------------------------------------------------------------------------------------------                                   

www.zlata-studna.cz , tel. 469314638, miksova.rana@seznam.cz

VÁHA MASA JE UVEDENA V SYROVÉM STAVU.