JÍDELNÍČEK‎ > ‎

TÝDENNÍ MENU

JÍDELNÍ LÍSTEK

21. 5. –25. 5.

 

Pondělí

Hovězí vývar s kapáním

 

150 g  Bitky po kozácku, brambor, tatarka

120 g  Vepřové nudličky na pórku, rýže

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý

Kulajda

 

120 g  Kuřecí stehenní řízek ve vinném těstíčku, bramborová kaše, zelný salát

120 g  Kovbojské fazole s opečenou klobásou, pečivo

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Středa

Čočková s párkem

 

120 g  Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík

300 g  Rizoto z vepřového masa sypané sýrem, okurka

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek

Česneková s osmaženým chlebem

 

120 g  Maďarský guláš, houskový knedlík

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek

Hovězí vývar s masem a nudlemi

 

120 g  Pečená plec, houskový knedlík, sladké zelí

----------------------------------------------------------------------------------------------------------                                   

 

www.zlata-studna.cz , tel. 469314638, miksova.rana@seznam.cz

VÁHA MASA JE UVEDENA V SYROVÉM STAVU.